Известие

Collapse
No announcement yet.

Модифициране на волана?

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

• Модифициране на волана?

На снимки съм виждал волани за 146ци различни от моя. http://clubalfaromeo.com/forum/attac...8&d=1235561177 - снимката съм я взел от обявата на колегата 145QV
    Става въпрос за това като карбон дето е. Има ли някав шанс да се сложи такова и на моя и защото аз нямам такова, а на други имат?
    Alfa Romeo 146 1.9 JTD 01' ex
    SAAB 9-3 SS 1.9TiD
    sigpic

Има да като си намериш и закупиш такъв волан...Твоя от пластмасовите ли е ???
    ex AlfaRomeo 145 2,0 QV -> Голямата ЛюбоФ
    Nissan Qashqai 2,0 140hp
    Renault Megane III Coupe 1,6 16V 110hp
    ShineRay XY350ST-2 StreetKiller

Comment

Колега, можеш да си закупиш такъв волан обаче не се знае в какво състояние ще е. Моят е същия - кожен с червени конци, но вече доста се е изтрил и седи грозно. А само за парчетата, които приличат на карбонени - мисля че те си вървят заедно с волана и немогат да се свалят.
      Alfa Romeo 145 1.4 TS '99

Comment

Паркираш я в гаража, сваляш и волана, като внимаваш с аърбега, и я даваш някъде да ти го тапицират с каквато кожа искаш. Ще стане екстра от естетическа и зле от финансова гледна точка. Успех
        146 1.6TS CF1 '98

sigpic

Comment

Първоначално публикувано от Grizoo Покажи съобщение
          На снимки съм виждал волани за 146ци различни от моя. http://clubalfaromeo.com/forum/attac...8&d=1235561177 - снимката съм я взел от обявата на колегата 145QV
          Става въпрос за това като карбон дето е. Има ли някав шанс да се сложи такова и на моя и защото аз нямам такова, а на други имат?
          Тези шевове и по-спортният волан принципно вървят с новата TI-ka и лимитираната 145. Повечето 145/146 ги нямат тези екстри Най-лесно е от някъде да си вземеш такъв волан. Претапицирването ще ти излезне същите пари и никога няма да се получи същото като оригиналното
          Alfa Romeo 146 Junior EX/Alfa Romeo 146 Ti EX /Alfa Romeo 156 GTA EX/Alfa Romeo 147 GTA wannabe

Comment

Прав си ... няма да е същото ... ще е по-готино. Не знам колко запазен ще е тоя волан, който ще намери.
            146 1.6TS CF1 '98

sigpic

Comment

Пичове, на мойта таквоз нешо "като карбон" няма - там си е шита кожа отсекъде. Мислата ми е, че ако ше търсите, евентуално требе да е след 97-ма...

AR 145 QV '97

Comment

Що не си вземеш един хубав спортен волан, вместо да се занимаваш с глупости???
                (1996) 146 ti EX ( 2008 ) 159 Sportwagon 3.2 JTS

Comment

Първоначално публикувано от ivo_red Покажи съобщение
                  Що не си вземеш един хубав спортен волан, вместо да се занимаваш с глупости???
                  Е това не е голф gti на газ

Comment

Ха ха ха - вери фъни

моята кола е 96 и е с такъф волан просто колите малки двигатели са пласмасови а другите вече са по шукаритетни
                    ex AlfaRomeo 145 2,0 QV -> Голямата ЛюбоФ
                    Nissan Qashqai 2,0 140hp
                    Renault Megane III Coupe 1,6 16V 110hp
                    ShineRay XY350ST-2 StreetKiller

Comment

най добре наистина да си вземеш нов спортен волан
                      а за свалянето на волана.. един приятел така си направи неговия, взеха му за естествената кожа 1 евро на квадратен дециметър и 20 лева труд
                      Alfa Romeo 145 TS 1.6 1998

Comment

Първоначално публикувано от soldier_vl Покажи съобщение
                        Баси, не знаех, че momo и OMP правят модели само за голфове. По твойта логика сигурно е некво селско и джанти да си слагаш...

Comment

Баси, не знаех, че momo и OMP правят модели само за голфове. По твойта логика сигурно е некво селско и джанти да си слагаш...
                          Ми не идеята е че това е спортен волан, а мойта кола не е спортна. Да не говорим, че си губиш еър-бега, който е доста важен.
                          И няма нищо общо с джантите, защото джанти не могат да ти спасят живота, а волан с еър-бег може.

Comment

е, правят и за опели и фордове, не само за фв
                            точка

Comment

Ми не идеята е че това е спортен волан, а мойта кола не е спортна. Да не говорим, че си губиш еър-бега, който е доста важен.
                              И няма нищо общо с джантите, защото джанти не могат да ти спасят живота, а волан с еър-бег може.

До някъде имаш основание, но не виждам как това е свързано с голф GTI с газова? Иначе всеки си има своите съобръжения и никой не те кара насила да си слагаш спортен волан, да не говорим, че предложението изобщо не беше към теб, но...

Comment

Working...
                              X